Isänpäivä

2 Comments
Aamiainen sänkyyn


Aamulla kun mä heräsin, mamma kaappasi mut kainaloon ja hiivittiin yhdessä tuumin keittiöön. Väsättiin herkkuleivät paistettuine kanamunineen, pilkottiin jugurtin sekaan hedelmiä ja käytiin herättämässä vielä vällyjen välissä torkkuva fatsi. Mä heilutin häntää ja nuolin sen silmät unihiekasta samalla, kun mamma laulo sille hyvää isänpäivää. 

Mun fatsi vietti tänään ensimmäistä isänpäivää. Jotku sanoo, ettei se mikään isä ole, mutta on se. Se on maailman paras sellainen. Sen kanssa saa nukkua, se pitää sylissä ja se rapsuttaa. Ja antaa herkkuja eikä koskaan suutu. Ei edes silloin, kun mä parin kuukauden iässä nakersin ajankuluksi sen kenkiä.

Iloista isänpäivää kaikille niille, jotka tätä päivää saavat viettää!


Katso myös nämä!

2 kommenttia:

  1. Isä se on sellainenkin, jonka lapsella on neljä tassua ja karvainen pää. :) (Parannusehdotus: Blogissanne ei voi kommentoida nimimerkillä ja osoitteella, vaan pitää olla johonkin profiiliin kirjautunut. Käyttäjäystävällisempää olisi, jos voisi valita myös vaihtoehdon, jossa ei tarvitse kirjautua.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, isä kuin isä - on lapsi sitten minkä näköinen, kokoinen tai karvainen tahansa. :) Ihan mahtavaa, että laitoit parannusehdotuksen - en nimittäin itsekään pidä siitä, että vain profiililla voi lähettää viestejä. Kommentointimahdollisuus on nyt korjattu käyttäjäystävällisemmäksi! :)

      Poista

Jätä jälkeesi mietteesi tai tassunjälkesi! Kommentit julkaistaan hyväksynnän kautta, kiitos kommentistasi. :)